Saitul golia.ro este proprietatea Mănăstirii Golia, rolul său fiind de a promova această mănăstire atât în dimensiunea sa de important obiectiv turistic al Iașului, cât și, mai ales, de locaș de rugăciune și veche tradiție ortodoxă din orașul celor 7 coline.

Toate conţinuturile text, foto, audio, video, atât cele publicate pe golia.ro cât şi pe canalele de pe Facebook, Google+, Vimeo, Instagram ori Soundcloud sunt proprietatea Mănăstirii Golia.

Conţinuturile publicate pe Facebook, Google+, Vimeo, Instagram şi Soundcloud nu pot fi preluate prin copiere, ci numai prin mijloacele de multiplicare puse la dispoziţie de aceste reţele (share, embeded code etc.).

Este complet interzisă utilizarea oricăror materiale din golia.ro în scopuri comerciale, electorale sau în alte scopuri care le deturnează de la menirea lor iniţială!

Articolele de pe golia.ro pot fi reproduse pe alte saituri până la 50% din dimensiunea totală, neselectiv, cu menţionarea în clar a lincului spre locaţia originală din golia.ro.

Permisiunea de preluare a articolelor este condiţionată şi de buna intenţie cu care se face acest lucru, fiind complet interzisă orice formă de utilizare rău intenţionată, de natură să aducă atingere bunului nume al Mănăstirii Golia, monahismului ortodox sau Ortodoxiei în ansamblu.

Aceşti Termeni şi condiţii pot fi modificaţi oricând, fără notificare prealabilă, atunci când acest lucru se impune.

Pentru alte situaţii, nelămurite de prezentul document, vă rugăm să ne contactați la adresa manastirea.golia@gmail.com.